• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hur kan jag ens känna förvåning?

  Nej, Hillary är inte heller guds bästa barn, men jag menar - ALLT - annat än Trump är "mindre dåligt". Detta tyckte jag i min enfald var så logiskt att jag inte ens varit så orolig. Jag kände att det KAN INTE bli Trump som står där uppe och viftar glatt efter röstningen. Kan inte. Det är omöjligt. Så dum kan ingen vara. Men jo, tydligen.
   
  Jag hade på något vis övertygat mig om att vi alla skulle ha gissat rätt på resultatet en dag som denna, så när jag klev upp i dag så kände jag... stor förvåning. Och sorg. RIP USA. Grab them by the pussy.
   
  Bildresultat för roosevelt trump grab them by the pussy
  Vilken jävla tragedi.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.