• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppning i skogen

   
  Latoyahästen tog ett varv i byn som uppvärmning. Stört jobbigt tittig på den töande snön som lämnat snöhögar efter sig. Drev henne väldigt bestämt och efter en tre, fyra stycken så kunde vi snart kombinera "stirra" med att "röra sig förbi". Gött det. Hoppade sedan skogshindren. Fram och tillbaka tre gånger. Hon var så himla fin! Hoppade väldigt väl och var rädd om sig, bjöd framåt men utan att springa in i hindren heller. Asbra känsla! Det var därför vi bara tog tre vändor. Jag får väl se henne som redo inför lördag, nu då. Även om jag egentligen hade önskat "riktig" hoppning, över riktiga hinder idag istället för denna nödlösning. Men har man inget val så har man inte.
   
  Aleccis gick samma runda som när hon gick den den där långa turen, men den näst längsta på en timme och en kvart. Hon var med lite skeptisk mot snöhögarna, men rörde sig framåt. Hon var faktiskt inte sådär döpigg idag utan jag kunde komma till ridning på ett annat sätt. Hon var riktigt trevlig för att vara ute och konditionsrida. Avslutade med att försöka rida på en liten volt på en grusplätt för att checka av lite, innan vi galopperade uppför sista backen. Kändes bra. Idag gick hon nästan så pass bra att jag har lust att anmäla till klubbdressyren på hemmaklubben som är i samband med KM:et. Men jag tror självbevarelsedriften hinner komma ikapp, haha.
   
  Dags för veckans andra pizza nu då. #livetpåsprång Herrå!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.