• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästar och bilar

  Med en bankade huvudvärk och dåligt skött kost samt vätska hade jag utan problem saker på min dagordning att fylla ut dagen med. Först stallet; Latoya gick i byn - dahlsedan + flugeby. Vi red nästan den svängen "normalt" idag! Det var inte mycket stanna-upp-och-glo, utan tempo. Kul! Hon kändes trevlig, trots rejäla vindar och snö på tvären. Duktig häst!
   
  Aleccis gick skogen och därefter byn. Försökte hålla henne lugn, och med tanke på gårdagens "klämmiga" ridning som jag inte är så nöjd med, så la jag stort fokus på min sits idag. Jag sitter riktigt illa och faller lätt fram så fort jag inte tänker väldigt aktivt hur jag sitter. Ibland räcker inte ens det, utan när jag anser mig sitta bra och rider förbi ett fönster som jag kan spegla oss i, så ser jag att jag kan sträcka på mig ytterligare lite till. Det kändes ändå bättre och jag ska fortsätta tänka på hur jag sitter!
   
  Vad gäller Aleccis så försökte jag verkligen hålla henne lugn idag. Det gick ändå rätt bra faktiskt. Det var lugnaste rundan vi har gjort på rätt länge, haha. Gick att hålla henne i trav när jag ville trava och så. Hon är så fantastiskt energifull. Bara maaaatar på framåt, med spetsade öron och, ja, det gör henne rent jävla lycklig att få springa. <3 Men ändå under mer kontrollerade former. Kändes bra!
   
  Flyttade därefter runt alla mina fordon (nåja, tre av dem i alla fall) till deras "vinterplatser". Transporten står vanligtvis i lite backe, så den får jag inte loss när det blir halt. Därför ställer jag den vintertid där jag vanligtvis parkerar bilen, men nu har min älskade, kära blå classic stått där, och vinterbilen bredvid. Så efter tvätten i förrgår får jag väl anse classicen som redo för "vinterförvaring" (... om den ens blir kvar. #heartbroken), och den får stå där transporten står. Så nu står transporten där den "ska" stå på vintern, för att jag ska kunna få loss den. Och bredvid får bli vinterbilens parkering när jag är hemma. Hemma ja, home is where the horses are. Jag bytte till vinterdäcken på transporten med, om det nu fryser på och blir vinterväder i helgen. Man kan aldrig ha för många hästar, eller bilar. Just sayin'
   
  FAVORIT


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.