• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Duger inte

  Detta var gårdagens motion av Aleccis:
   
   
  Idag talade hon om för mig att det definitivt inte dög. Jag broddade och sedan tog vi oss ut en sväng. Red "Latoyas runda", fast ett och ett halvt varv, och sedan byn på det. Rätt mycket galopp i början (gissa vems förslag?). Men underlaget var perfekt att rulla fram på! Ca 1,5 dm stötdämpande snö, så gott som orört på de "skogsgrusvägarna" som vi galopperade på. Sedan tog vi det lite lugnare på isen i byn. Men alltså, jag har typ glömt hur härligt det är att rida i snö?! 100% mysigt, oavsett gångart. Tanken var att låta henne gå på raka spår. Jag vågar dessutom inte rida på ängarna nu då det säkerligen är för mjukt i backen och då är risken alldeles för stor att vi rider sönder marken. Tyvärr.
   
  Latoya kommer vila hela den här veckan. Jag vill inte brodda henne, och det beror främst på hennes sår. Känns väldigt, väldigt elakt att behöva hålla stadigt i benet när jag dessutom måste hålla där såret är. Så nej, hon får vila. Sedan hänger det på vädret om hon påbörjar sin längre unghästvila nu, eller om jag rider lite mer när underlaget ser bättre ut. Jag tar det som det kommer bara. Egentligen tänkte jag att hon skulle gå en till P&J innan vilan, men det håller jag lite öppet så länge.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.