• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det går inte så bra

  P&Jen i morgon hänger jävligt löst nu. Jag känner inte att jag har full kontroll på Latoyas sår, så därför kommer veterinären ut i morgon som ett livs levande wikipedia och hjälper mig i rätt riktning. Men jag har ridit henne hela tiden som vanligt (obs, inte veterinären HAHAHA, så jävla orumsrent), så hon är inte döende (inte veterinären där heller, heeeehee). Red i skogen idag och så långt är hon sitt vanliga, trevlig jag att sitta på.
   
  Aleccis gick på ängen och var förvånansvärt fin! Om sanningen ska fram så har jag av säkerhetsskäl bara ridit henne uppbetslat sedan hennes vila, men idag så ville jag känna mer på ridningen och då blev det vanligt hederligt bett. Inte det minsta stark, utan lugn, trevlig och ganska ridbar med tanke på att hon bara gått rakt fram ett tag nu. Vänsterbogen, som är vår största svaghet, lever sitt egna liv så jag la mest fokus på det. Men tänkte även på min sits och mina händer. Nöjd med oss! Förresten så la vi mycket mer energi på skritt och trav, och galopperade inte alls lika mycket som vi annars gör. Ärligt talat hade vi ett ovanligt seriöst pass idag ;) Vågade dock inte trycka på mycket i galoppen för jag ville inte att hon skulle bli hetsig och att hela vårt svinseriösa pass skulle vara förgäves. Nej men jag är nöjd med oss båda idag. Gött mos!
   
   
  Stora Bog och Lilla Bog. Var inne i täckessnack och jag påpekade den där lilla detaljen att de båda bruna är väldigt olika stora framtill. Jag vågar inte ens prova Horseware's täcken på Aleccis. Hon bär istället Haglunds - och de sitter som en smäck! Latoya ska nog få ett dyrt jäkla Horseware-täcke. Men det vägrar jag köpa någon annanstans än i Ullared. Någon måtta får det ju vara på'at!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.