• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bus i hagen

  Nej, alltså ren isgata, dessutom knöligt efter slask som frusit är inte ridvänligt över huvud taget med hästar skodda efter sommarväglag. Jag tror inte ens att jag har isbrodd? Köper ju bara det antal jag behöver och kastar dem tillsammans med de skor de är monterade i, dvs behåller inga, på vårkanten. Det är ändå inte lönt för de är så slitna att de inte går att få loss. Det blir till att införskaffa nya och brodda till morgondagen, för då måste det ridas! Lär få packa med en hovkrats i fick med, för styltor lär vi också få brottas med. Det är alltid detta ofog innan snösulorna är på, trots att det inte någon överraskning att vi får vinter varje år.
   
  Idag busade vi i hagen och Aleccis var på rejält bushumör! Hon sprang gärna och bockade loss en hel del. Mycket riktigt var dock gensvaret svalt från de andra båda. Men kolla vilket fint ljus det blev en kort stund innan solen gick ner i eftermiddag! Synd att motivet inte var roligare än två hästar dränkta i en rudbal, hehe.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.