• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Yey!

  Behöver jag ens nämna att jag börjar (började, tidsinställt) klockan 04 i morse. Det är förvisso min absoluta favorittid på dygnet att köra just ca 03-06, för då är det lite folk ute, det är soluppgång (löööve) och man är utsövd, pigg och glad inför en ny arbetsdag. Klämkäckt kanske, men jag tycker verkligen om "mina" morgontimmar. Nackdelen är ju att man såklart blir trött tidigare på kvällen efter tidiga pass.
   
  Idag ska jag som sagt bara pussa på djuren och byta vatten, därefter är det ombyte och tuffa upp till en förort till storbyn (HAHA). Ser fram emot kompishäng och vi ska göra lite extra roliga saker (allt som innehåller häst och hinder är "extra roliga saker"). Jag tänker inte köra hem på kvällen, utan bjöd in mig på övernattning, haha.
   
  På fredag ska jag hinna göra tusen miljoner saker, men det måste fan gå... Det ska ridas hästar på löpande band, packa till tävling, åka fram och tillbaka tusen gånger, äta middag och vara trevlig och sova i god jävla tid. Låter inte så stressigt kanske, men då har vi den där detaljen att jag sover borta. Så det går ju en del timmar där. Äsch, det löser sig. Ser ändå (även om det inte verkar som det) fram emot helgen! Och jag är så taggad på tävling! Aleccis känns så fin, och jag ska bara lyckas ge henne rätt förutsättningar. Sedan är vi på banan igen. Det känns såå bra i magen.
   
  Så fin <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.