• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vilken härlig dag, tralalala, tralalala

  Jag är så glad och nöjd med dagen hittills! Allt har verkligen flutit på och jag kan pricka av punkt efter punkt på dagens lista.
   
  Började med att ringa sjukan, och fick en tid till sjukgymnasten (till att börja med), kl 15. Åt frukost, laddade maskinen med mina tävlingskläder, fyllde i och skickade iväg ett brev, gjorde ärenden i Biltema, hann fika en timme, därefter möta en kompis och åka på hennes unghäst kl 11. Sedan åka ut och lastträna Latoyahästen. Hon gick bara rakt på (inte så förvånande) MEN! Sen stannade hon också kvar där inne. Framsteg! Hon är ju mer en in-ut-in-ut-häst. Vi stängde och så fick hon stå där en stund och sen lastade vi ut, åkte till Biltema för att agera skjuts till lasthjälparen, bytte om och nu är klockan dags att åka till sjukgymnasten. Kvar på dagordningen är sedan att rida med Ida. Funderar på om jag ska ta Latoyahästen eller om det blir Aleccis? Jao, det går vi se. Hon har ju inte gått någon dag med sällskap än, och varför inte passa på att ta en sväng med Pärla när Ida ändå rider? Känns bättre än om något skulle hända och till exempel Felicia (10 år) sitter på. Jo, kanske blir Latoya som får gå med Pärla. Aleccis går efteråt, men typ samma sak; jogg på raka spår idag.
   
  Imorgon ska båda hästarna åka på hoppträning igen! Åh, jag är så glad. Kul att komma ut med Latoya, och kul att hoppa med Aleccis igen - det kändes ju så himla bra sist. Blir en liten genomkörare inför Bankeryd. Blir kanoners!
   
  Hästen vill ha mat. (Hästen gillar mat, haha)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.