• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Torsdagsturné och Nicke

  Jag har haft fullt upp i helgen med nattjobb och fullt ös på dagarna, så därför har det blivit lite dött här. I torsdags var jag i alla fall på turné i storbyn och började med en lunch med kompis, sedan åkte jag lite söderut och hoppade Emmas häst Nicke och sist åkte jag norrut och kände mig viktig (haha, not) på Thereses hoppträning, med kameran i högsta hugg.
   
  Här är tre bilder från vårt hoppass.
   
   
   
   
  Jag har fått uppfattningen av att Nicke är stor och "långsam" när jag sett honom från marken, så det var roligt att få känna hur det kändes från ryggen. Han var så välriden och lydig! Jag menar, tryckte man på så gasade han på liksom, och även om han blir långsammare i rörelserna (eftersom mina ponnyhästar är så kvicka i stegen - eftersom de är så små), så kändes han inte alls så som jag hade uppfattat honom. Snäll kille! Och extra kul att jag blev så positivt överraskad. Men jag personligen kommer aldrig köpa någon 170+ häst, haha. Jag är alldeles för liten och känner mig som en ridskoleunge i otakt på ryggen, haha. Har dock inget alls emot att hoppa honom mer ;) Det var kul!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.