• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Topp tre det borde vara körkort på

  3. Internet i allmänhet och facebook i synnerhet - för medelålders
  Jag kan inte hantera medelålders på facebook! Helt plötsligt har ALLT vad svenska språket heter försvunnit och kvar är den mest vidriga svenskan man kan tänka sig. (Åhnä, det är inte bara medelålders som inte kan skriva, men där är det tamejfan var och varannan!) Inte ens lågstadiets elever ligger på samma urkassa nivå. Vi pratar inte bara särskrivning, felstavning eller sytfningsfel - vi pratar om formuleringar som inte ens är formuleringar. Vi pratar skiljetecken... som antingen endast... huserar i grupp... om minst tre... så författaren ser brutalt otrevlig ut... eller inte finns alls så meningarna blir långa och till slut är helt obegripliga helst ska de sista orden i en mening kunna vara antingen de första i nästa alternativt just de sista i meningen innan så man absolut inte begriper någonting alls för vem kommer ihåg någonting man lärt sig i skolan eller för den del läser artiklar och hur svårt kan det vara att stoppa in lite jävla tecken. <- OBS! Exempel. Och SE det går ju för fan inte ens att läsa. Sedan kommer vi till själva trådarna och diskussionerna. Många framför allt medelålders verkar inte alls förstå upplägget med "kommenterar man i tråden så får man aviseringar från tråden". Dvs; det behövs inte taggas hej-jävla-vilt i varje "svar". Så irriterande att både läsa och bli taggad - den taggade ser ändå! Körkort för internet i allmänhet och facebook i synnerhet. Det borde vara en grundlag.
   
  2. Körkort för att få skaffa ungar.
  Ansvar brukar vara en grundsten till planerat familjeförökning. Det finns lite oskrivna regler om hur en uppbyggnad av en familj ser ut, jag vet inte men JOBB är väl en inte helt dum idé att ha innan man blir fler att försörja? Typ fast jobb och en stadig jävla ekonomi. Också detta fantastiska att har man inte lust att lägga hela sitt jävla liv åt sidan (för ungarna kommer ta all tid), så ska man inte heller skaffa barn. BOENDE. En lägenhet/hus/dyl som är ens hem, ordning och reda - även jag inte gillar ungar så ska de minsann ändå få en vettig uppväxt. Den minsta lilla yttepyttiga detaljen är den att de kommande FÖRÄLDRARNA bör TYCKA OM VARANDRA och liksom se en framtid med varandra (ja, allt kan hända och blablabla), men man skaffar inte barn som ett jävla plåster för att laga något. Man skaffar inte barn om man inte är helt hundra, just där och då, på att man klarar det med allt vad det innebär. Man skaffar inte barn som om det vore ett husdjur eller något "roligt", eller något som är "inne"(!?). Nej, körkort för att få skaffar ungar hade kunnat förhindra många stackare där ute som får bråka med ett jobbigare liv än det hade behövt bli. Livet är rätt pissigt ändå, det är tragiskt att göra nya liv och inte kunna erbjuda dem det bästa tänkbara (skit)livet.
   
  1. OSTEN! 
  Osten behöver ingen motivering. Hur kan man inte begripa hur man hyvlar en ostjävel?! Hahaha, okej att medelålders är inkompetenta i internets magiska värld och att föräldrar borde ta ansvar (lika mycket efter som före en planerad förökning) - men är inte osten det viktigaste här i världen? Att inte ha något bedömningsseende är oroväckande redan i trafiken, men på osten... Den kära, kära osten. Logiken att snurra på osten och hyvla lika mycket från alla håll - hur får man in denna viktiga samhällsinformation i skolan?
   
  Stulen bild.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.