• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Söt-Latoya

  Latoya tyckte att mur-oxern var lite småläskig men hon hoppade glatt ändå. I språnget passade hon på att kolla, och benen flög åt alla håll. Haha, så söt hon är. Hon gör verkligen sitt allra bästa.
   
   
   
   
   
  Efteråt red jag på samma hinder igen för att erbjuda henne ett bättre språng. Men alternativet kunde såklart vara att hon blev skrämd och ville stanna och kolla, vad vet jag. Så hoppar hon bara exakt likadant, fast tar i mer. Haha, så söt! :D Hon visar gång på gång vilken fantastisk liten häst hon är!
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.