• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sadelkoll och rabarberpaj

  Var ju iväg för att få sadeln kollad av Sharpman som var på väg hem efter en tripp till Skåne, och kunde svänga förbi och kolla våra sadlar längs vägen. Det var grönt! Behövde bara korrigera lite framtill så köpte en korrektionspad för att få upp sadeln litegrann framtill. Jag är väldigt svårflirtad och är alltid skeptiskt så fort någon vill sälja på något (hehe) men jag måste erkänna att jag kände rätt stor skillnad. Hon upplevs ju lite framtung och dykig, men när sadeln kom upp lite så fick jag bättre sits och voalá så kändes Aleccis mycket "rakare".
   
  Dressyrsadeln däremot ska bytas till en med framför allt bredare kanal och lite längre anläggningsyta (ska gå upp en generation av samma modell), så jag ska hålla kolla på begagnatmarknaden. Men tänker rida sporadiskt i den för att underhålla dressyrtränandet tills dess att den blir utbytt.
   
  Efteråt red jag Latoya med Ida och Pärla i skogen. Slöpotta var hon först, men sedan blev hon sitt rätta jag igen. Ser fram emot morgondagen!
   
  Nu står rabarberpajen i ugnen och jag väntar med kurrande mage. Så jävla hungrig, haha. Det "roliga" med rabarberpaj är att jag inte ens gillar rabarber. Trodde jag. Alltså jag föredrar sött, och rabarber är surt. Men sedan förstod jag att själva smaken av rabarber är god, bara man förgör surheten. Socker is your best friend! Så tillsammans med hela skafferiets socker är nu en rabarberpaj på väg att serveras till kvällsmat. Nyttigt osv. Hälso-onsdag it is!
   
  Aleccius-Bästius <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.