• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Preliminär plan för Latoya

  Jag har suttit och kollat runt lite på arrangemang och tävlingar. Tanken är att försöka komma ut på pay & jumper så snart som möjligt (nästa vecka för att vara exakt). Hon kommer göra ett några starter, ev även hinna gå någon lokal beroende på vad hon säger om tävlingslivet, och sedan vila i fyra veckor. Därefter sätter vi igång igen och kommer se till att ligga på 100-nivå till hösten. Eller ja, allt kan ju hända, men det är min plan.
   
  I så fall ser det ut som följer;
  v 21 tors 26/5 P&J Sävsjö
  v 24 ons 15/6 P&J Tranås
  v 25 tors 23/6 P&J gräs VRF?
  v 26 sön 3/7 lok. Forserum (eller v 26 tors 30/6 P&J Braås)
  Sommarlov
  v 32 sön 14/8 lok. Foreserum
   
  Planera är kul, även om det inte alls kanske blir som man tänkt sig när det väl är dags sen. Forserum känns ändå "snällt" och av de som fanns så ligger det tillräckligt nära. Orka åka timmavis med en orutinerad unghäst liksom :P
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.