• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlis!

  Red en sväng på Pärlis innan hoppningen igår. Det var 100% kärlek. Bara hon och jag. Som förr. (Fast inte riktigt.) Jag slängde på westernsadeln och så bara åkte vi i sakta mak där i skogen. Sedan fick hon trava och galoppera på skogsvägen och i byn. Hon kändes lite slö och långsam i början (så tänkte att vi tar det lugnt och fint), men upplevdes väldigt fräsch och "precis som vanligt" när hon kom igång, trots att det var månader sedan jag red henne sist. Hon går ju inte så mycket nu för tiden utan mer eller mindre bara när Ida rider henne (en gång i veckan).
   
  Det var alldeles, alldeles underbart och visst är vi rejält sammansvetsade. Den dagen jag går in i väggen och bara behöver en själsfrände att åka på - då är det Pärla jag behöver. Och exakt den medicin som vi unnade oss igår. Fantastiskt. Det är hästlycka i dess allra renaste form, och så långt ifrån man bara kan komma från själva sporten. Jag är dubbel, för jag är sportnörd. Men jag är allra, allra mest Pärla-nörd. Denna blandning, med dessa kontraster, är så viktiga. Länge leve Pärla!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.