• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Onsdag i hälsans tecken

  Vi kan ju låtsas att jag inte alls (hets)åt fyra (skitgoda!) vaniljbullar till frukost efter en helt okej köttbullesmörgås. Därefter bar det iväg till affären för att storhandla. Med en av alla bästa vänner i headset. Det är fint som fan att gadda ihop sig och spy över saker och ting i telefon. Typ som att barn är jobbiga och att det är så sjukt att folk frivilligt skaffar barn?! Kan inte fatta det. Helt sjukt. 85-90% av alla kvinnor skaffar barn. Helt jävla ofattbart. Varför ta livet av sig och bli en föräldra-maskin för, och många redan i vår ålder. Tragiskt... Ibland fick jag repetera min galla, för kompis ba; "jag hör inte vad du säger FÖR DET SKRIKER EN JÄVLA UNGE I BAKGRUNDEN", hahaha. Well, det var jag och en och annan småbarnsförälder som handlade strax efter åtta en onsdagsmorgon, kan man väl säga. Vi kom förresten fram till att det borde vara förbjudet att ta med barn ut i det "offentliga rummet", haha. Stäng in dem i ett bollhav någonstans bara så man slipper dem!
   
  Drog hem, packade upp varor och bytte om. Var sedan ute och sprang en liten sväng. Jao, med betoning på "liten". Mina knän (och kondis, höhö) är inte så bra, så jag vågade inte pressa järnet utan började med en 2,5 kilometers sväng. Ja, det var jobbigt i slutet, fast att det inte var så långt. Jag lärde mig sist och tänker inte ge allt jag har och lite till och springa tills jag spyr och dessutom vilse samt var sååå slut att jag inte ens kunde gå, eller knappt stå på benen. Fick ringa efter skjuts. Tror ni jag sprang mer efter det? Eh nej. Så nu provar jag igen. Ser vad knäna säger. Jag försökte hålla mig på gräskanten där det fanns och valde en grusad liten väg så gott det gick också.
   
  Nu multitaskar jag och har påbörjat en... wait for it... spenatlasagne! Eller ja, fuskvarianten. But still! Tänkte mig sparris(!!!!) och päron till den. Fasen vad höga förhoppningar jag har.
   
  Snart väntar ridning och sadelcheck. Blir en bra dag detta! (Köpte även rabarber och vaniljsås, så kan vara så att jag ger min lilla springtur fingret och svullar ikväll. Äsch, jag sprang inte för att banta. Hejhej onyttigheter - vill ni gifta er med mig?
   
  Bara för att Lillisen är saknad men ingen är gladare än jag att han får göra det han gör allra bäst <3
   
  För att förtydliga; JA jag "ogillar skarpt" barn. Barn som grupp. Barn som del av samhället. Barn som odefinierad massa i form av jobbiga, skrikande, klängande, hemska varelser. Nej, jag tycker inte illa om enskilda individer. Och ja, det finns några (enstaka!) barn där ute som jag tycker om. Men det är för att de är "små människor" och inte innefattas av mitt "ogillar-skarpt-barn":ande. Undantag bekräftar regeln.


  Kommentarer
  Anonym

  Kom å plocka rabarber hos mig, har asmycket :)

  /din granne

  2016-05-26 @ 00:47:02


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.