• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Omplanering

  Det var ju inte så konstigt att typ 99% av alla starter i helgen var felfria i terrängen. De hade nämligen haft någon tävling (tävling, pay&cross?) där någon helg innan, och hoppat EXAKT samma terrängbana , och då hade det varit desto mer fel på hinder. Det säger lite om varför nivån var så jämn. Oavsett vad så blir det i alla fall inte någon fälttävlan i Kinda igen, just för att det kändes för "lätt". Jag vill ha mer utmaning! Fick även "tipset" (eller vad man ska kalla det) att det droppar av dressyrhästar i H100 (och högre) för då har terrängen blivit så pass mycket svårare. Dvs starta H100 istället. Sounds good to me! Ska nu "bara" lära mig rida dressyr, träna extra på skänkelvikningar och de där förvända galopperna så blir det debut sedan. Jäkla dressyrnissar, de vill jag inte tävla emot HAHAHA. (#orättvist)
   
  Jag behövde inte direkt planera särskilt mycket denna vecka; Aleccis har en lugnare vecka i form av återhämtningsvecka och Latoya går sina fyra dagar varav sin P&J-debut. Men så blev det lite ändrade planer; sadelcheck imorgon, vilket betyder att Aleccis då går ett sadelcheckspass (plus lite till för att passa på när vi ändå åker iväg) och Latoya skulle ha vilat. Men eftersom Ida ska rida Pärla då, så fick Latoya vila idag istället och så får hon gå galopp i skogen med Ida och Pärla imorgon. Ärligt talat satt det bra med ridfritt idag. Jag har tagit på mig lite mycket de senaste dagarna och nu efter jobbet har jag varit sååå trött; både mentalt och fysiskt. Istället la jag mig och solade i hästhagen en timme och bara umgicks med mina alldeles egna och alldeles underbara hästar när jag kom hem. Bäst är de.
   
  På tal om jobbet så hade en ko hittat ut och stod mitt på vägen till en av gårdarna. Jag hoppade ur och släppte in henne till sina kokompisar igen. Hon bockade iväg och såg extra glad ut. Efter att jag hade hämtat mjölken så ringde jag och meddelade läget. Bonden blev som väntat jätteglad och väldigt tacksam, och skulle kolla stängslet när han kom hem. För mig tog det en minut av min väldigt viktiga tid (höhö), så det var lätt värt det. Klart kossan skulle in i hagen igen!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.