• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoyas vecka

  Latoyahästens vecka är inte vidare avancerad den heller, förutom en dag. Det är nämligen P&J-debut på torsdag! Blir spännande och kul! (Förutom om hon är på tjurhumör, hähäh.)
   
  Måndag; ängen
  Tisdag; galopp i skogen
  Onsdag; vila
  Torsdag; Pay & jump
  Fre; vila
  Lör; vila alt skogen
  Sön; vila alt skogen
   
  De båda veckorna som har gått nu har hon gått mån, tis, ons och fre vilket har fungerat super. På så vis har jag fått känna hur hon är både när hon har gått några dagar på raken och även när hon har haft en, resp. två vilodagar. Det är ett upplägg som jag gillar och därför hållit det. Men denna vecka blir det skillnad, och jag vill inte att hon ska gå dag nummer fyra på raken som själva debuten. Känns lite taskigt mot hennes fortfarande unga och orutinerade huvud. Därför skiftar jag och så får hon vila dagen innan istället. Mest för att hon ska vara på positivt äventyr-sugen-humör (förhoppningsvis) och inte ha blivit mentalt aktiverad (men även fysiskt aktiverad så hon inte är slutkörd - vilket inte är så rimligt, men ändå) utan då helt enkelt fått en ledig dag.
   
  Jag jobbar dock helgen och kör dag, vilket innebär är det tuffaste för min del så jag vet inte om jag orkar rida två hästar på lördagen eller söndagen utan har det lite öppet. För Latoyas del vill jag hellre ta henne på lördagen så jag kan rida mån, tis, ons veckan därpå. Annars ändrar jag lite i nästa vecka också så det ska passa.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.