• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoya

  Latoya är av rasen Estnisk Sporthäst. Hennes mor är Svenskt Varmblod (SWB) och hennes far är Bayerskt Varmblod (Bavarian). Latoya är född 2012 och jag importerade henne från Estland i börja av april.
   
  Latoyas mormor, Gucci, gick svår hoppning med vinst i SM på Strömsholm och placering i JSM. Latoyas syster är planerad att gå 140-klasser i år, och hoppar 130-klasser i nuläget. (Jag såg henne dessutom live i Borås.) Latoyas far gick också svår hoppning, och har vunnit mästerskap i Estland.
   
  Lord Leu (född 1999) är hennes far och Nonsens K (född 2006) är hennes mor. Nonsens K startade en 100 cm-klass i februari med placering men fyller mer funktionen som hobbyhäst, då det är Latoyas uppfödares häst som hon rider på, än ren tävlingskompis.
   
  Nedan är utförligare stam på både hingstens och stoets sida.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.