• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoya igår

  Efter att ha gått upp klockan 03 för jobb på lördag, 05 för tävling på söndag, 03 för jobb igår och dessutom väntade en uppstigning vid 05 idag... Alltså jag var så himla trött efter att jag kom hem från jobbet igår! Tog en tupplur och slocknade stenhårt i de 12 minuterna. Sick. Hade lätt kunnat lägga mig för kvällen... Men hade en Latoyahäst att åka på i värmen först.
   
  Hämtade in dem, borstade, slängde på grejerna och sen var vi svettiga båda två, haha. Utan att ens ha börjat rida än. Red ner till ängen, och hon hade svårt att skritta fram utan det blev trav gång på gång. Piggelin <3 Hon föll spontant in i galopp så vi galopperade runt random en stund och bara njöööt. Fint väder, fin häst, fint jävla liv alltså. Hon galopperade till och med som folk, haha.
   
  Skrittade lite och gjorde sedan lite nytta. Men bara lite. Rullade mest bara runt men smög in övergångar, avbrott och tempoväxlingar. Det var fortfarande gassande sol och skitvarmt så jag red inte länge, utan satt på henne en halvtimme och red väl aktivt i max tio minuter typ. Men i mer rulla på-anda och inte lika mycket träningssyfte som sist. Det passade oss båda asbra idag. Det är klart att det är roligast att träna på och verkligen känna förbättring, men inte efter många tidiga morgnar och halvt solsting. Ett motionspass på ängen med smyglydnad var perfa!
   
  Efteråt var hon rätt svettig (well, vi var ju svettiga redan innan, som sagt) men jag orkade inte introducera henne för vattenslangen, utan vi gjorde feg/bäbis-varianten och använde hink och svamp. Lite skeptisk var hon, men det gick bra. Skönt att få svampat av henne rejält efteråt med, för torkad svett är inte kul.
   
  Bilderna blir verkligen urusla när jag laddar upp dem direkt från mobilen via appen. Usch. Så brusiga och pixliga är de inte alls egentligen. Kul -.-' Men hästen är det inget fel på!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.