• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Klapp på axeln för bra försök

  Det blev senare än önskat igår, med tanke på att alarmet ringde klockan 03. En arbetsdag senare och jag var rätt trött. Tänkte att jag BORDE rida Aleccis (för gissa vad - min plan har skitit sig igen. Ingen ridning lör och sön pga noll tid - är väldigt tacksam att jag just denna vecka tänkte lägga in en återhämtningsvecka för det blev helt perfekt med tanke på hu svårplanerad, plus dåligt med tid, denna vecka har varit) och helst gärna Latoya. Men jag tänkte att jag "tar det som det kommer".
   
  Är så nöjd med att jag red ett dressyrpass med Aleccis. Inte det allra bästa, men inte heller dåligt utan ett helt okej pass - och framför allt okej med tanke på mitt tillstånd. Gav mig fan på att rida Latoya också. Bara galoppera i skogen så det inte skulle vara jobbigt på något vis, utan bara ren motion. Gick bra! Så sedan var båda ridna och jag kände mig riktigt nöjd. Svängde in på Maxi och fyllde ut så jag hade grejer till köttfärssås. Har nu ätit och tänkte sova för en kvart sedan. Ligger lite efter, som vanligt.
   
  Aleccis tuffade på som ett jävla ånglok igår! Skulle ju jogga henne byn innan P&Jen med Latoya. Hon känns superpigg, fräsch och alldeles jätteglad. Så skönt att känna. För jag har varit lite lätt ängslig att hon gått för hårt, för mycket och för mycket hoppning/tävling den senaste tiden. Men nej, jag kan inte tänka mig det. Hon visar inga som helst tecken mer än att hon bara vill köööötta. Jag längtar tills nästa helg när vi ska umgås, bara hon och jag, igen. Så som vi gör det bäst. Inte alltid bäst i resultat, men vi är bäst på att umgås. Jag älskar mina hästar. De är sååå fantastiska <3
   
  Här är förresten en bild från igår som Ida fotade på Latoya. Jag kan dock inte minnas att jag bad henne göra skänkelvikningar (som nätt och jämt sitter på kommando, hahaha) ;) Unghäst, unghäst, unghäst. Man blir aldrig så ifrågasatt som på en unghäst med åsikter. (Men det är ju precis det jag vill ha! En hjärna, massa egen vilja. Det är fint.)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.