• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppträning med Aleccis

  Lydnad stod på schemat; travbommar till hinder, och hinder till travbommar. Skitnyttigt, viktigt och allt det där, men jag som har så svårt att vara konsekvent (är ju så lättövertalad när hästen vill springa. Springa är kul!) får ju helt klart en känga tillbaka på den dåliga lydnaden när vi testas såhär, eller ja, tränar såhär.
   
  Jag är ändå nöjd med henne! Ibland blev jag inte riktigt tillräckligt bestämd, men det kändes absolut bättre ju längre in på träningen vi kom. Hon var kanon på hinder! Inget konstigt alls. Det finns nog inte mer att tillägga än så. Jag är fortsatt optimistisk och ser fram emot helgens starter. Håller jag ihop det och stöttar henne och inte sabbar avstånden pga att jag misstror mitt öga, så ska det nog gå bra. Det är bara att mängdträna så vi hittar tillbaka till där vi var. Bästa Aleccis. <3
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.