• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fredag

  Lekte ju fälttävlan hemma på gårdsplanen igår, haha. Gick helt okej! Vi hade större problem (dvs missade det några gånger, hehe) med smalhinder än med att rida en böj på två galoppsprång; så jao, större precisionsproblem än teknik. Resten gick super och hon var astaggad. Så terrängmomentet på söndag borde inte vara några större problem. I småklasserna är det ju inte så svårt sett till små precisionshinder, utan det kommer senare, högre upp i klasserna. Well, jag kan väl egentligen tycka att vi borde ligga på H100-nivå, för det är inte orimligt. Men just dressyren är det ju som vi ligger efter i för att vara redo. I H90 är det typ LC-nivå, och i H100 är det LA-nivå. LC är helt okej, LA är... lite väl, när jag inte ens kan korta tyglarna. :)))
   
  Men jag tänker nöta dressyr (därav att jag red mycket förvänd galopp i vinter/vår) och tanken är att starta H100 (på riktigt, och inte "bara" ST100H = stilterräng) kanske till hösten eller så.
   
  Idag fortsätter dressyrnötandet och jag tänkte försöka få in den där "rida på en utmätt bana för att få känna på rätt storlek"-passet idag. Latoyahästen går galopp i skogen eller träningspass på ängen, det hänger på vädret. Tyvärr är jag inte alltför optimistisk utan det lutar helt klart åt att det blir skogen idag. Full gas!
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.