• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Film från hoppningen

  Här är dagens hoppning med Latoya. Lite väl fort och väldigt vingligt - men visst känns det lovande! Just nu är dock det primära att lista ut hur jag ska få henne att röra sig när hon "växer fast". Att lossa henne genom att försöka ge stora ledande tygeltag i sidled är alltid ett fungerande koncept. Alltså alltid, på varje häst jag träffat. Men inte på denna. (Bara ibland.) Nej, nej, varför ska något vara enkelt för? ;) 
   
   
   
  Jag är förresten väldigt imponerad över hur lätt hon var att rida på det smala hindret som bara bestod av två fat. Det vinglade rätt mycket, men hinder har hon minsann koll på. Bra huvud!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.