• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En månad med Latoya idag

  Ja, idag har jag haft Latoya i en månad! Kul ändå. Jag ångrar inte alls mitt köp, utan är jättenöjd med den häst som anlände efter en ca 20 timmar lång åktur (plus paus!). Hon har många bra sidor, och jag är för att man ska uttrycka sina åsikter, så jag klagar inte ens på hennes invändningar. Än så länge är de liksom hanterbara, haha.
   
  Jag förutsätter dock att hon kommer mogna lite med tiden. Sedan om det är 20 år... Ja, då får jag helt enkelt hålla ut. Hon har ett bra huvud sett till hinder och hantering, sedan att hon tjurar ibland är inget jag egentligen lägger någon värdering i. Inte nu, inte än i alla fall. Man har bra dagar, och man har dåliga dagar. Klart det är synd att tajma träning/tävling/"vikigare" dagar med tjurighet, men å andra sidan lär hon gå som en klocka när man tajmar in de bra dagarna.
   
  Hon har uppfyllt mina krav hittills. Nu ska vi "bara" fortsätta lära känna varandra, träna och sikta mot målen.
     Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.