• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En impuls som gick hem

  Idag satte jag mig och kollade på blocket, sökte på plastfat och vips, en halvtimme senare var jag på väg med hästtransporten till grannkommun för att inkassera 14 stycken. Nu jävlar ska här (försökas) tränas! De ska, som synes i förra inlägget, agera hindermaterial. Jag har dåligt med pinnar/bommar just nu, så vi slängde ut dem liggandes bara som de är. Fungerade skitbra att motionera både gammel-Pärl och ung-Latoya över dem!
   
  Pärla tyckte det var skitkul att få hoppa lite - och det tyckte Ida med! Tyvärr fick jag inga bra bilder eftersom jag höll i en Latoyahäst som antigen inte stod still eller också försökte hon smaka på kameran och hamnade i bild mest hela tiden, så jag fick flytta på kameran, höll på att missa motivet och så blev det dessutom suddigt. Bra jobbat liksom.
   

   
  Kolla hur hon fokuserar! Kniper/spänner läppen och fullt fokus på nästa hinder. Bilderna ser "tröttare" ut än vad hon var. Här ser hon faktiskt lite gammal ut i uttrycket. Men hon är still going strong :) Det är lätt att glömma att hon är 26 i år. Bästa tanten. <3
   
  Latoyahästen visar lite Aleccis-tendenser; full gas eller inte alls. Det tog 5 minuter (eller något) att få rörelse i hästen när hon "växte fast", eller så var det en jävla fart över "hindren"! Hahaha, men känslan hon ger är super. Det krävs bara liiite mer lydnad om man säger så ;) Vi hamnar praktiskt taget i faten ibland, hahaha. Tur hon är obrydd. Just det! Jag höll på att åka av en gång med. Det dök upp två färgglada cyklister borta på vägen och ingen av oss såg dem, så hon drog iväg på snedden vilket jag inte riktigt var beredd på. Obs, jag åkte aldrig av (men det var väldigt, väldigt nära).
   
  Film på Latoyis kommer!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.