• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Du har söndag, jag har fredag

  Det allra bästa med att jobba helg är att söndagarna är fredagar. Ledig måndag och tisdag mao! Nu har jag ett arbetspass kvar och sedan blir det mat och tårta hos mor. Hästledigt dag två. Gillar det inte. Men jag får inte ihop det, och då får det bli som det blir.
   
  Nästa vecka är en vanlig vecka för Latoya, dvs fyra dagars motion, men i skrivande stund vet jag inte om hon går hoppträningen eller inte. Det beror på om det finns reservplats och om jag får med mig någon som har lust att hjälpa till. Så jag planerar inte för att hon går, men är alltid öppen för förslag att hoppa in om det blir någon ledig plats.
   
  Aleccis går alla dagar utom en. Hon kommer stå på onsdag (pga den där balansen mellan jobb och sömn som jag måste prioritera), annars går hon resterande dagar. Hoppträning på tisdag, tävling på söndag och dessvärre ingen dressyr hemma på ett tag (buhu, men har ingenstans att rida nu innan gräset är slaget och pressat). Ska se om jag däremot kan boka in en dressyrträning istället. Skulle sitta fint för jag är faktiskt uppriktigt taggad nu (igen, haha. Det går i vågor det där).
   
  Pärlahäst går med Ida någon av veckans mittersta dagar. Kanske att jag också tar mig en tur med henne med några dagars mellanrum. Finns ju ingen som Pärlhästen, och ska jag få min beskärda del av henne (från ryggen) så får jag passa på nu, innan det är för sent.
   
  Åh, så fin och värdefull <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.