• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Drygt nittio mil senare...

  När saker och ting inte blir som man tänkt sig, och typ går sönder jävligt olägligt. Då blir besluten snabba. Som idag; "vi ska åka över fem timmar för att hämta en bil". Plan; rulla klockan 12.30, och jag fick veta detta klockan 10.30. Dvs två timmar att rida båda bruna. Det behövs inte mer motivering till att det blev full gas i skogen med Latoyahästen och ett varv i byn med Aleccis (i ett försök till någorlunda kontroll, till skillnad mot första hästen, haha). Båda var dock till belåtenhet! Jag är så kär i min fantastiska Aleccis och jag är så äckligt jävla nöjd med mitt köp av Latoya. Vilken perfekt liten unghäst! Så, så, SÅ bra känns hon. Klick, sa det.
   
  Vi kom dock inte iväg klockan 12.30, för när klockan var det så satt jag fortfarande på Aleccis och skrittade av. Men det var ett gott försök! Självklart lyckades vi tajma in att hamna mitt i Stockholms rusningstrafik och fick trängas och köa på den berömda(?) Essingeleden. Men då har man gjort det också, typ så. Rätt optimistiskt dessutom att köpa en bil som inte är 100% fungerande när man har >45 mil hem. Gick skitbra de första 40 vilket ändå gladde oss. Men runt Aneby-krysset och till Eksjö kom vi en kvarts låt per försök innan det var att försöka få liv i den igen. (Felet är lätt åtgärdat - när man har grejer - men vi behövde ju ta oss hem.) Sista omgången stryk så gick han hela vägen hem. Skönt. Så nu har vi precis kommit hem.
   
  Imorgon är det hopptisdag! :D
   
  Guld är hon. Renaste guld. :')


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.