• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det var en gång en plan

  Det kommer ytterligare ett träningsinlägg, men som istället handlar om Aleccis. Det började bli sent igår, så jag hann inte med att ladda upp den filmen, tyvärr. Därför kommer den senare idag, ej under arbetstid för jag hann inte tidsinställa. För nu så blir det jobb för hela slanten!
   
  Aleccis rids en sväng ikväll, Latoya vilar. Imorgon vilar båda pga jag börjar klockan 04 och lär inte vara människa efter jobbet. Fredag går Aleccis en kombination av utejogg och check på en äng för att se så att hon kommer ihåg mig där uppe. Latoya går också, troligtvis i skogen och vi ska tänka framååååt. Lördag åker jag och Aleccis på tävling, Latoya vilar, söndag kommer vi hem, Latoya ska springa i skogen. Pärla vet jag inte vad jag ska göra med. Hon säger klart och tydligt att hon VILL ut och ridas (understimulerad = dumheterna kommer som ett brev på posten) - hon trycker sig ut och vägrar gå tillbaka. Hon ska med, säger hon. Jag knuffar tillbaka henne, och inom mig så blöder jag. Min älskade Pärlhäst. <3 Inte idag heller... Jag blir inte klok på hennes bakben. Ohalt, pigg och glad, men vilar det när vi kommer tillbaka efter en tur. Därför går hon bara en gång i veckan, och det är med Ida. Då får hon i alla fall känna sig använd och blir glad av att komma ut, och så kommer blodcirkulationen igång. Sedan om det är bra eller dåligt sett till benet, vet i fan. Men så länge hon inte är halt (inte när vi kommit hem heller alltså), så ändrar jag inte på det upplägget.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.