• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det blir P&J

  Jag har bestämt mig för att det minsann blir P&J på torsdag om två veckor med Latoya. Hon sparkar ju inte bakåt, utan lättar ju "bara" med baken så vi bör inte vara någon risk mot andra, dessutom sitter jag kvar så det är jag inte heller orolig för. Hoppar gör hon med. Det enda kan vara att hon svänger dåligt och ja, inte rör sig så fort framåt då. Men jag tycker minsann att hon gott kan komma ut på P&J och se världen.
   
  Detta är förutsatt att någon kan följa med, såklart. Så jag har inte anmält oss än. Men ska hon göra på sitt vis och småbocka i galoppen, så gör vi på mitt vis och åker på P&J. Hårt mot hårt. Eller? Haha, jag tror det gör gott i den där hästskallen. Hon behöver hitta på saker.
   


  Kommentarer
  emelie behrmann

  har du provat att rida med parerstänger på bettet?

  Svar: Nej, och är inte heller intresserad av det ;) Hon ska svänga för benen och stöd på yttertygeln, så några parerstänger som lägger tryck hit och dit tänker jag inte ens testa, haha. Japp, inskränkt och trångsynt är jag, och ska stoppa in hästen i mitt fack - inte anpassa mig efter hästen, hahaha. Nejdå, men riktigt så illa fungerar inte styrningen trots alls. :P
  vinna.blogg.se

  2016-05-12 @ 08:24:42 | URL: http://komkoma.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.