• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccisen

  Dressyrade med Aleccis på kvällskvisten igår och jag var väldigt medveten om mina händer. Hon var rätt ojämn både i takt och bjudning; rätt som det var gick det i hundra knyck och sedan var hon riktigt ridbar, därefter var vi tillbaka i ljusets hastighet igen, och tillbaka bland de mer ridbara perspektiven. Det där med jämn takt och rytm är lite av en svaghet får jag väl erkänna, haha. Men hon kändes jättetrevlig då när det gick att påverka henne! Vi fokuserade på uppridningar och volter; 10-meters i traven och 15-meters i galoppen. Gjorde även lite serpentiner och försiktiga ökningar på en låtsas-diagonal.
   
  Det är ju inte så att det är hon som har humörssvängningar direkt, utan det är givetvis jag som gör henne ojämn. Jag ska bara lista ut hur jag gör detta, och sedan komma underfund med hur jag slutar med det ;)
   

  Pussades lite efteråt.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.