• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis på raka spår

  Nej, hon är inget kul nu. När vi svänger och grejar på ängen så går det bra - till och med riktigt bra då och då. Men ute... Hon lyssnar inte ett jävla skit (och jag har inte lust att bråka med henne, så vad ska jag göra? Följa med och springa en bit, såklart), hon är svinstark och ska bara framåt, fort, till varje pris. Kände mig rätt hopplös där uppe, så tog några varv på en plätt. Gissa vad? Världens jävla finaste häst! Lugn, lydig, mjuk och fin i sidorna. Så okejdå, det blir ängen på lördag, efteranmält till tävling på söndag (dubbelkollat med Lasse pga att jag var osäker om det skulle bli för mycket - fick grönt, så vi kör!), jogg på måndag med flippan-bettet. Vet inte om hon går hoppträningen eller står över på tisdag, sedan är det dressyr för hela slanten till vår fälttävlans-årsdebut nästa helg.
   
  Jag tänker inte rida henne "ute-ute", utan att betsla upp nu. När det går så pass bra att dressyrrida henne så är jag skiträdd för att "flänga bort det" ute i skogen. Okej att busa och galoppera, fine med det, men när hon verkligen bara tar bettet och sticker. Det blir ingen vettig varken ridning eller motion, och framför allt inte träning, av det. Nu du, Aleccis, ska vi försöka vara lite seriösa. Utöver att jag just idag kommit till denna insikt, så är hon såklart, precis som vanligt världens bästa. Det finns ingen som min Aleccis <3
   
  Man tror inte att "hon är som hon är", när hon är världens lugnaste hemma och bara halvsover mer eller mindre. Sen sitter man upp och ba BOOM. Helt ny häst. #soldat <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.