• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Varje dag är ett steg närmare

  Efter jobbet idag rider jag en sväng med Ida. Hon tar Pärla och jag tar Aleccis, och vi joggar väl runt en sväng i byn antar jag. Tisdagen viger vi till dressyr (om inte väderkartan(?) har rätt med sitt hot om regn), och/eller onsdagen följer nog samma dressyrspår. Torsdag blir i så fall raka spår, fredagen dressyr/markarbete med hoppsadel på äng och därefter en sväng runt byn för att få in både böjda spår (och helst lite lydnad) och raka spår. Lördagen består av hopptävling! Söndag blir gissningsvis vila då jag håller tummarna för tillökning antingen då eller dagen innan. Jag tänker att det är bäst att låta dem va så de kan bråka/bonda bäst de vill.
   
  Alltså bästa, bästa hästen. Lov mig att lära henne allt du kan <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.