• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Var tog molnen vägen?

  Jag tänkte att jag efter gårdagens 120-runda med det resultatet borde dansa runt på fluffiga moln och leva på detta länge nu - men icke. Sanningen att säga är jag besviken, hahaha. För det känns inte lika sjukt bra som jag trodde. Jag är övertygad om att det var för att det inte kändes som en "riktig" 120 - det kändes bara som en på låtsas. Det vore bra om det bara är för att jag börjar bli van. Hoppas det. För jag har sedan ett tag tillbaka anmält oss till 125 i maj och om nu alla 120 upplevs såhär små så bådar det onekligen gott för den tävlingen.
   
  Jag är astaggad på att nöta 120 nu. Jag bestämde mig igår att det absolut inte blir någon tävling i Bratteborg v 14 med 110x2 som tävlingsklasser. Nej, nej. Vi kan det nu. Vi behöver hoppa högre om vi ska komma vidare och bli både säkrare i "rätt" klasser och utvecklas ännu mer. Så tävlingen i Bratteborg blir struken, och istället viger vi den helgen till dressyren; P&R eller lokalt (lutar åt det första pga att folk inte stryker sig - vad är det för fel på dem?! HAHA, STRYK ER!!!).
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.