• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Väntar och väntar

   
  Sedan en vecka tillbaka är allt jag kan göra gjort och redo, och det enda jag gör nu är att vänta. Jag väntar och väntar på datumet med stort D. Men så är det ju inte så himla lätt att vara privatperson i denna företags-värld där faktiskt folk ska lyckas överleva i sina branscher också. Det vill säga; det är inte bara att lasta in hästen, låta den åka ett dygn, lasta av och åka hem igen. Det ska sammarbetas och samtransporteras, vilket jag absolut är för! Hästarna får sällskap (inte hela vägen, men bättre än inget), det är bättre för miljön och så blir det givetvis mer lönsamt för transportföretaget.
   
  Men jag vill ha hem min häst nu, nu, NU och se henne, lära känna henne och se om mina redan lite drömmande mål kan vara rimliga. Jag har såå mycket planer; redan från första ridpasset till resten av året. Planera, drömma, och sikta framåt är så himla kul! Visade hästen för Lasse i tisdags och fick positiv respons, så det är såklart extra kul.
   
  Jag har regelbundet kontakt med säljaren och båda väntar som sagt på datum. Det ska fixar papper och så med, och det måste göras i dels god tid men ändå inte för långt innan då de bara gäller för en viss tid. Så bökigt. Men det är garanterat värt det när hon väl kliver ur transporten sedan.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.