• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tråk

  Men neje. Lite fin som Aleccis var igår, lika tråkig var hon idag. Tänkte vi skulle rida ut. Tänkte lyxa till det med en längre tur i vårsolen. Men Aleccis brydde sig inte ett skit om mig utan glodde bara till höger och vänster och ryckte till/hoppade undan gång på gång. Det var inte ens roligt att rida, så gav fan i tempo och lät henne skritta en del istället. Valde dessutom att kapa av rundan och skita i den långa delen och bara ta den som tar dryga timmen. Sedan när vi kom tillbaka på grusvägen så blev det fart i baken. När vi vände upp mot backarna sträckte hon fram näsan, la sig i handen och gav sig iväg. Trots ett aktivt försökt till att hålla tillbaka henne. Hejdå hästen. Skit i mig för all del, gör det bara. Haha, patetiska är vi. Hon gör som hon vill och jag orkade inte ens bry mig. Inte idag. Bättre att vara kompisar och bar hänga med när tåget går.
   
  Det blir nog fler dressyrpass, trots allt. Kom på att hon ju "bara" gått två dressyrpass denna vecka, då söndagen faktiskt tillhör förra veckan, haha. Och hon lär nog vara såhär tills dess att jag fyllt på flocken... (Eller tills dess att de begriper att de är själva nu, fast det ena lär nog inträffa före det andra i det läget.)
   
  När jag kom ut till dem på förmiddagen så låg de båda två ner och vilade. Aleccis sov och Pärla vilade och höll span. Tyvärr så reste sig Aleccis efter en stund men Pärla låg kvar, så jag la mig hos henne och så låg vi där och lapade sol i någon halvtimme eller så. Nu går de självklart täckeslösa och njuter. Så underbart med vår!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.