• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Svarten

  När jag kom hem med A så var det Lillis tur att motionera. Men min far och jag hade visst planer på att vara på samma äng idag. Han med traktor och motorsåg, och jag med en svart ponny. Spännande, kan tyckas men det gick riktigt bra! Alltså, jag kan ju säga som så att det var "rätt" häst, för hade det varit Aleccis hade det nog inte blivit så mycket till dressyr. Visst tittade han och visade intresse, men sen kunde vi dressyra runt - med mer tryck och energi! Eftersom det liksom hände saker runt omkring. Vi brukar alltid börja med att köra ett race i galopp längs ängen bara för att (och det har råkat bli tradition så även, eller ja framför allt, Lill är på!) och när vi vände tillbaka sedan så typ stack han, men sedan var det bara att köra på. Dressyrridning it was. Rätt fin var han ändå.
   

  Och han är verkligen den typ knäppaste häst jag träffat. Att rida ut är inte så kul, att hoppa är lite kul ibland men kravet är att hindren bara består av bommar, haha, men att rida dressyr - det är grejer det!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.