• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Stam

  Jag kan ingenting alls om stam, men vissa namn har jag sett och känner igen. Det är ungefär på den nivån det ligger. Eftersom jag har något som kan liknad vid korvstoppning i hjärnan såhär i sjukdomstider så gör jag det lätt för mig och bjuder på lite stam istället. Det säger inte mig så mycket, som sagt, men jag har googlat fram bilder genom hästarnas namn. Samtliga hingstar nedan finns i min nya hästs stam på närmre håll eller längre bort.
   
  Hingstens sida:
   
  Lord Leu
   
  Lord Sinclair I
   
  Lanciano
   
  Landino
   
  Landgraf I
   
  Ladykiller
   
  Capitol I
  Bildresultat för capitol I
   
  Pilot
   
  Capitano
   
  Stoets sida:
   
  Non Stop R
   
  Lux Z
   
  Irco Marco
   
  Lord Calando
   
  Irco Polo
   
  Lombard
   
  Marco Polo
   
  Lord
  Lord HERO
   
  Ahorn Z
  Bildresultat för lord calando
   
  Jag vet inte riktigt hur man ska skriva det korrekt, så nu är de bara uppradade. Dessutom är det ju lite andra hingstar också inblandade, men dessa upplever jag väl lite mer välkända och etablerade i hästsportaveln. De som står med finns från första till fjärde led.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.