• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Söndag

  Söndag innebär som sagt ridning igen. Jag har fortfarande inte bestämt mig helt men jag är sugen på att rulla i galopp. Nackdelen är att ska vi ut och konditionsträna så kan jag inte ha med Pärla. Det är inte snällt att hon inte ska känna sig tillräcklig och inte hinna med. Och jag vill verkligen ha med Pärla, för hennes skull och för motionens skull. Båda har ju fått stå nu fredag och lördag. I och för sig går det ju att rulla på någon äng förutsatt att underlaget håller... Mjo, så kan det nog bli.
   
  Det gäller att passa på medan det är en bit kvar till tävlingen ändå. Så blir det med lydnadsridning nästa vecka med ren dressyr blandat med rulla i byn (det sistnämnda är dock inte särskilt synonymt med lydnadsridning...). Tyvärr står jag fortsatt som reserv till den lokala dressyren om två veckor, men optimisten inom mig håller tummarna för att det ska lösa sig. Därför tänkte jag lägga in lite programdelar i dressyren för att helt enkelt börja slipa lite. Det är svårt med precisionen när man rider random på en öppen yta och inte bara det utan det är även svårare att gissa hur stora vägar man gör. Aja, huvudsaken en så länge är ju att kunna göra de fysiska delarna ur programmen - slita på 15-metersvolter får komma senare. Men gud vad jag är taggad på dressyrtävling! (Så hoppas, hoppas vi får vara med och möta lite lokala ekipage här omkring.)
   
   
  Senare kommer inlägget om shoppingen ifrån GHS upp. Och någonstans finns en liten, liten del av mig som faktiskt är nyfiken av vad andra har köpt. Ärligt talat är det faktiskt för att jag oftast känner sjuk förvåning; hur kan någon gladeligen betala (oftast mycket!) pengar för något som jag knappt skulle ha tagit emot ens om jag fick det kastat efter mig, typ så. Smaken är sjukt intressant. Jag vet att även det är ömsesidigt. ;)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.