• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Skänkelvikning med bensprattel

  Att det ska ta sådan tid att friskna till? Jag tänkte att det skulle bryta ut på tisdagen, bli bättre på onsdagen och att jag skulle vara frisk idag. Meeen, tvärtom. Jag vet inte ens om jag kan kalla mig bättre än. Fan vad jobbigt det är!
   
  Dressyrade en sväng med Aleccis innan. Så länge man inte är döende så ska hästen motioneras. Punkt. Det gick mycket bättre idag än igår. Bättre händer! Men hon var pigg och ville bara galoppera, så helt överens om gångart var vi inte hela tiden. Men huvudsaken är att det gick och kändes bättre idag! Imorgon blir det raka spår med inslag av stor volt på en äng för lydnadscheck och uppladdning inför lördagens tävling. (Och fan ta dig kroppjävel om jag inte är bättre då!)
   
   
  Jag orkar inte ens lägga in fler bilder. Så det får fan räcka med denna. Over and out.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.