• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Så höga förväntningar

  God morgon du Göteborg Horse Show-dag!
   
  Hästarna har blivit pussade på en snabbis och vattnade (vilket är den enda syssla jag behöver tänka på när de har vilodag - rätt gött med lösdrift och fri tillgång på käk). Jag håller på att slänga i mig en smörgås och ska snart duscha innan det bär av till Göteborg.
   
  Åh, vi kommer ha en helt fantastisk dag! Jag är så glad att jag vann biljetter så jag har möjlighet att åka. Extra kul att det var vår absolut bästa runda vi gjort som gav sådan pay off. TB till den där alla-hjärtans-dagen i Växjö.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.