• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Preliminärt datum är satt!

  Som många andra mobilberoende människor i dagens samhälle så är det första jag gör när jag vaknar att ägna en lite för lång stund åt att kolla på de sociala medierna. Just idag så plingade det till ett fb-meddelande med preliminärt datum för leverans av min nya häst! :D Vi snackar en vecka kvar av väntan, för nästa helg kan det vara så att hon dyker upp.
   

  Saknar man inte sommaren när en bild som denna dyker upp? Det gör jag i alla fall. Sommar <3


  Kommentarer
  Ellen

  Åh va spännande! :D

  Svar: Eller hur! :D
  vinna.blogg.se

  2016-03-26 @ 19:58:26 | URL: http://ellenshorselife.blogg.se
  Gabriella

  Åh, Gud vad roligt! Det var 3 år sedan jag fick min första ponny och jag kommer ihåg känslan som om det vore igår, det finns ingen bättre känsla helt ärligt. Gud vad härligt, håller tummarna för er och garanterar att det kommer bli toppen! Vad är det för häst du har köpt? :)

  Svar: Haha, ja nu sitter man som på nålar och väntar på att hon ska komma :D Det är en ESH -12 :)
  vinna.blogg.se

  2016-03-26 @ 22:44:58 | URL: http://gabriiellaeleonora.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.