• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Planerna motiverar till fortsatt målinriktat arbete och träning

  Denna morgon har varit såå slö. Jag har intagit soffläge, efter en stadig frukost med tre stora ostmackor med gurka och en rejäl kopp av mitt favorit-te. Sedan hamnade jag framför datorn i timmar, eftersom jag gick upp klockan 07 och klockan just nu är strax efter 12. Inte direkt min plan, men rätt gött för en sönderstressad kropp och själ.
   
  Jag har planerat, omplanerat, strukit och anmält till tävlingar. Helgen nästa vecka skulle Lillis ha startat lokalt på hemmaklubben, men eftersom han åker någon av de dagarna så strök jag oss från den tävlingen. Han kommer ändå blir 100% dressyrponny, så det gör varken till eller från att starta fler hoppklasser. Lite synd ändå, kan jag tycka. Jag hade gärna startat honom för min skull. Men det är rätt egoistiskt tänkt, så vi skiter givetvis i den.
   
  Sedan har jag anmält till det som går att anmäla. Det kommer "tyvärr" bli en mindre tävling i vår än jag egentligen hade önskat, som jag har nämnt tidigare. Denna har jag anmält oss till och ja, jag övertalar mig att det är bra att gå ner lite i klasserna så blir det nog asbra. Dessutom har jag letat mig blodig (obs, överdrift) efter en lokal dressyr alternativt pay & ride i närheten då jag gärna vill starta Aleccis i ett dressyrprogram. INGET har såklart passat - tills jag fann en på lördagen innan 110x2-tävlingen. Så det blir asbra. Hellre dressyr på lördagen och hoppning på söndagen än tvärtom. Så det kunde inte bli bättre. Nära och bra dessutom. Kanoners! Nu väntar jag "bara" på att Eksjö ska öppna sin anmälan med, och det gör de inom de närmsta dagarna så sedan kan jag beta av tävling efter tävling bara och ja, kämpa på mot målen.
   
  Detta är vad jag har "stjärnat" på TDB. Lär väl inte bli tävling varannan helg (eller tre meeting på raken, haha) kanske, men om det blir det så lutar det åt dessa tävlingar. Till och med midsommar har jag kikat iaf på.
   
  v 10 mån, tis, ons reg-nat meeting Borås 110+120+110+120 cm.
  v 11 jobbhelg
  v 12 GHS fre, gärna även lör om det går att lösa
  v 13 jobbhelg, sökt ledigt för Värnamo cup-finalen, lör, 105+115 cm
  v 14 lör P&R SBHS, sön lok Bratteborg 110+110 cm
  v 15 jobbhelg
  v 16 reg-nat meeting Eksjö, fre, lör, sön, prel. plan: 110+120+110+120+120 cm
  v 17 jobbhelg
  v 18 lok-reg meeting Bankeryd, lör, sön, prel. plan: 110+120+125 cm
  v 19 jobbhelg
  v 20 reg-nat meeting Åby/Norrköping om det fortfarande känns rimligt; plan: 120-klasser
  v 21 jobbhelg
  v 22 reg-nat, endags eller meeting (anmält till endags) sön, 120+120 cm
  v 23 jobbhelg
  v 24
  v 25 reg-nat meeting hemmaklubben, (110+)120(+125?)-klasser.
   
  Äsch, kom på att jag nu råkat stirra mig blind på rena hopptävlingar och missat eventuella rimliga fälttävlansklasser. Dessutom vet man ju aldrig hur det blir om jag nu köper mig en unghäst och vill börja ta ut den på något. Så tja, det kan ju bli helt annorlunda. Men det är alltid kul att blicka framåt och se potentiella tävlingar. Ingen vet hur det blir förrän det börjar dra ihop sig.
   
  Sådärja! Nu är jag motiverad till tänderna igen och ska bege mig ut till djuren för att rida! Aleccis går dressyr, antagligen gör väl Lillis detsamma.
   
  Rätt snygg ponny ändå :*


  Kommentarer
  Matilda

  Var ska Lillis ta vägen? :)

  Svar: Han flyttar till en vän :)
  vinna.blogg.se

  2016-03-03 @ 22:41:47


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.