• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nu händer det grejer!

  Åh, jag är så upprymd av energi och förväntan! Nu är veterinärbesiktning bokad :D Och nej, jag har fortfarande inte sett hästen, men det är ett sto så vad kan gå fel ;) Haha, äsch, jag chansade med Aleccis och det gick ju hem, så varför fega? Hoppas nu hästen är som den ska så vi kan gå vidare därifrån.
   
  För övrigt väntar ridning av bläsarna idag. Jag ska faktiskt packa in hästisbästis och ta några språng inför Borås. Lillis går dressyr (han kommer bli så glad när man får veta, HAHA). Pärla går inte alls då hon är gallig höger bak. Dock varken halt eller varm, "bara" gallig, så jag låter henne ta det lugnt.
   
  Sedan ska jag börja planera (och tvätta tävlingskläder) inför Borås. Jag jobbar hela helgen och åter tidigt på måndag morgon, så tanken slog mig att jag måste sätta fart med packlista och allt vad det innebär redan nu.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.