• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mållös

  Wow. Vet inte vad jag ska säga. Aleccis är helt suverän just nu! Aldrig, aldrig varit i närheten av att hon varit så samarbetsvillig, balanserad, mjuk och RIDBAR. Herregud vad hon bjuder mig på åktur efter åktut i dressyrens tecken. Jag är verkligen så lycklig och svävar på moln. 
   
  Att rulla fram, eftergiven, i balanserad galopp och gå ner i skritt på två-tre steg! (Dvs inte 200-300m, som snarare är standard, haha.) Vi kunde göra saker! Träna mer detaljer än att bara försöka "hitta varandra". Vi gjorde de bästa förvända galopperna någonsin idag! Jag kunde bara sitta och åka med. Höll bara i tygeln så den inte skulle fladdra liksom - helt eftergiven och absolut noll i händerna. Balans, lugn, arbetsglädje. Loved it! Nu blir det ingen mer dressyr denna vecka utan bara raka spår på betydligt bättre (mer "bärande") underlag. Grusvägarna är perfektion så det är dumt att inte passa på att nyttja dem. 
   
  Hästisbästis firar nakenheten med gyttjebad. Fancy.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.