• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • LILLIS ÄR SÅLD

  Ja, nu är han såld. Min Lillis, eller ja, Ditooh, som är hans riktiga namn. Han kommer inte försvinna långt bort, så jag kommer stalka dem/honom både på internet och IRL så mycket jag kan ;) Det kommer bli väldigt, väldigt tomt i stallet. Han tar så mycket plats att det kommer kännas som att det är tio hästar som försvinner. Min lilla ponny. Min älskade, kära lilla svarta ponny :( Det kommer bli ledsamt, men en enda sak vet jag - och det är att det är precis såhär jag vill ha det. Det var min dröm hela tiden, att han skulle flytta till just denna familj, till just denna ryttare. Hon är grym och hon kommer förvalta hans kapacitet på bästa sätt. Han kommer äntligen få bli den dressyrponny han föddes till att bli.
   
  Grattis till en helt fantastisk ponny och lycka till, Kelly! :')
   


  Kommentarer
  Meeee

  Tusen hjärtan :*

  2016-03-13 @ 07:20:44


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.