• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kolla!

  Det är så svårt, men jag vill så gärna skriva "min" - men det är inte min längre, haha. Världens finaste lilla svarta ponny - det är det dock! Kolla in honom! Dressyrponny med dressyrryttare. En vecka, och han dansar redan fram. Förstår ni vad jag menar när jag säger DREAMTEAM eller?! Haha, åh är så stolt över honom, och över Kelly och är gladast i världen över att vi kunde kombinera dessa båda. :D Bästa Lillis <3
   
   

  Min fina lilla 5 åring🌟 #Ditooh

  Ett filmklipp publicerat av Kelly Nilsson (@kellyniilsson) Mar 21, 2016 kl. 12:37 PDT  Kommentarer
  Mathilda

  Oj vad fin 😍 duktig ryttare, men rider kanske lite för mycket med bara handen? Det kanske bara är en "synvilla"... som sagt så fint!!!

  Svar: Han är ett helvete att få fram pga noll bjudning, så att hon rider med mycket hand är en synvilla.
  vinna.blogg.se

  2016-03-25 @ 11:12:44


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.