• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kebabrulle och "bananskal" som uppladdning

  Hade en asbra dag på jobbet igår. Allsång och på strålande humör. Tänkt om man kunde beställa det humöret varje dag, haha.
   
  Red Aleccis för en stund sedan. Pärla var med. Sol, vår och helt underbart. Men bromsen tog dåligt... Tanken slog mig att det är en jävla tur att jag inte har några planer på att sälja Aleccis för hon går varken att bromsa eller styra, och det hade inte direkt varit kö ;) Fast... man behöver ju varken kunna bromsa eller styra, nu när jag tänker efter. (Bra uppladdning inför tävlingen imorgon, btw.)
   
  Fortsätter ha kontakt med nya hästen(s ägare). De som kör ska dubbel-transportera (onödigt att köra en häst i taget när det behövs transporteras flera), så vi inväntar alternativa datum från den andra hästen. Det närmar sig dock, även om det är med små, små steg. Jag är inte så bra på att vänta, men har jag några alternativ? :P
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.