• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Häst

  Hästresan fortsätter. Jag har kontakt med en häst som jag, om det skulle bli köp, kommer köpa osedd. Ingen minns en fegis, right? Men en sak i taget ;)
   
  Körde eko men orkade ändå rida två hästar när jag kom hem! Så himla gött. Jobb med innersidan med Aleccis, började okej, fortsatt med lite "motstånd" - men slutade hur bra som helst! Så jävla fin :') Därefter Lillis, springa i byn i mörkret tänkte jag. Dressyra tänkte han hon höll högerkanten mot dressyrängen. Jag styrde emot. När vi passerade korsningen la han på en pallnit och körde ner huvudet i marken. Han skulle fan dressyra, sa han, HAHA. Jag sa ponnyspark och så fick han springa i byn i alla fall. Hahaha, imorgon ska han få dressyra ;)
   
  Knäppis <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.