• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Happy face

  Jo, jag känner det också. Hur jag ältar samma sak om och om igen. Idag ska jag roa mig med att äta frukost, rida Aleccis (och ta med Pärla lös), ladda inför nattjobb och sen jobba. Tadaaa, inte så stor variation på inläggen här med andra ord ;)
   
  Jag försöker "njuta" av att bara rida en häst, men det är svårt. För gissa om jag längtar tills den nya ramlar in?! Jag hade dock kunnat skriva ett inlägg vad jag typ fått för mig, eller egentligen var jag önskar/drömmer om för egenskaper. Men då kan ni lika gärna kolla på Aleccis direkt, för jag vill ha en kopia (a). Och sedan jämföra med vad som faktiskt anländer. Håll tummarna för en heting som gärna är lite för svår och har lite temperament, egna idéer och invändningar. Det är betydligt roligare att arbeta med en sådan än att försöka få skiten att röra sig framåt... (PIK SVART PONNY) (som jag älskar ändå).
   
  Men att måla upp massa drömmar och hålla på känns bara så... onödigt. Omoget. Och ger absolut ingenting. Bättra att hålla det inom mig och vänta och se. Och längta. Oavsett vad så kommer jag bli nöjd. För det är något nytt, och något nytt är jag sugen på. Dessutom är den större än 148, vilket innebär att jag kommer ha något att jobba med som är betydligt bättre för mig och mina mål, min ridning, mina planer och även min ålder. En stor häst, även om vi inte klickar, ger mig mer i ridningen och alla hästar kan man lära sig av. Så jag ser inte hur jag ska förlora detta. Antingen blir det långvarig kärlek och en relation vi bygger på år efter år, eller så blir det kortvarig kärlek där jag så småningom känner att vi bör gå olika vägar. Värre än så är det inte. Och risken finns varje dag att det skiter sig och döden är det enda alternativet. Då får det bli så. Brutalt, ja - men det är lika bra att smaka på alla alternativ, för jag har ingen aning om vad det är som kommer lastas ut på gårdsplanen. Men chansar man inte, så kan man inte vinna. (Och jag gillar att vinna.)
   
  Superlycklig häst på försäljningsstallet. Det riktigt lyser glädje och tacksamhet till livet i de ögonen.
  Nej, inte ens om man letar.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.