• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gristorsdag

  Bästa hästen. Rullade i byn idag, hade fusksnöre på om hon skulle hoppa runt och vara rädd för saker. Men idag var första gången sedan Lillis åkte som hon var som vanligt! Lite tittig och "hoppa runt-ig" är hon ju, men nu var det en helt vanlig dag - skönt! Pärla hängde såklart med lös. Hon har blivit ytterligare bättre i benet nu, vilket känns riktigt bra. Trots att hon är gammal vill jag ju att hon ska vara i perfekt skick (och må strålande).
   
  Halvstressade för att hinna äta något (skärpmat, skräpmat, skräpmat) och såg att lönen kommit. Gött! Är uppenbarligen röd dag imorgon vilket jag inte lagt märke till. Jo, jag fattar att det är påsk, haha, men röda dagar hit och dit har jag uppenbarligen urkass koll på.
   
  Efter denna nattens jobb plus så mycket sömn som jag hinner så åker jag snabbt ut till djuren och vattnar dem, duschar och åker sedan för att möta upp Therese i Jönköping och därefter far vi vidare till Göteborg! Att ha lönen på kontot är det värsta tänkbara utgångsläget (pengarna försvinner ju så lätt, haha) så det är asbra att jag nu hinner betala räkningarna innan avresa.
   
  Vad gäller shoppingen där så vill jag inte handla något. Vill försöka snåla pga det nya hästköpet ju, men samtidigt så måste hon ju ha nya grejer. Tough life ;) Får se om jag klämmer på något Micklem, eller Lippo-träns (en modell som jag sedan tidigare är förtjust i) och ett nytt tredelat bett i 11,5 nu när Lillis fick med sig mitt förra. Det var Aleccis egentligen, men satt som en smäck på honom så blev hans och tja, det fick följa med när han såldes. Kändes skumt att skicka med tränset utan bett liksom. Men det är ju inget avancerat direkt, utan ett hederligt tränsbett bara. Annars är jag som vanligt helt såld på schabrak. Man kan aldrig ha för många.
   
  Nepp, nu måste jag göra nytta - adios!
   
  Gammelpärl <3
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.